DE GRIEKSE KEUKEN DORDRECHT

DE GRIEKSE KEUKEN DORDRECHT Uw eten, onze zorg!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 164 beoordelingen
10 aug 2020 om 11:38 Lekkerste kapsalon die ik heb gegeten leuke vrolijke bezorger
10 aug 2020 om 9:55 Duurde redelijk lang, maar veel en lekker!
9 aug 2020 om 22:58 Goed warm en lekker
9 aug 2020 om 22:05 zoals gewoonlijk, aangegeven bezorgtijd was 50 min, maar het werd 1 uur en 50 min. het eten was wel warm dit keer. als je 19 uur wil eten, dan moet je 17uur al bestellen.
9 aug 2020 om 20:48 Waardeloos kan niet in het licht staan van Zorba! Net mijn hart eruit gescheten en moet waarschijnlijk zo nog kotsen!
9 aug 2020 om 20:35 Helaas eten nooit mogen ontvangen Ook geen belletje o.i.d. Wel betaald helaas nooit meer bij de Griekse keuken
9 aug 2020 om 20:03 Ik heb om 16:30 besteld voor 18.00. Om 18:15 gebeld, omdat er niets was. Het werd bezorgd om 18:25. Helaas was de bezorger de salades vergeten, zodat hij, nam mijn telefoontje weer terug moest komen. Het eten was wel goed.
8 aug 2020 om 20:04 Best lang gewacht
7 aug 2020 om 22:57 Langer dan 2 uur gewacht tot de bestelling bezorgd werd... Uiteindelijk gebeld, werd niet vriendelijk te woord gestaan. En alles was de schuld van thuisbezorgd.nl Of ik mijn bestelling wilde cancellen! Het vlees lag net op de plaat, 1,5 uur na het bestell
7 aug 2020 om 21:34 Eten was goed. Bezorging minder, ruim 2 uur moeten wachten incl 2x bellen om te vragen waar het eten bleef
7 aug 2020 om 19:17 Hele lange bezorgtijden. Alles in 1 bak gegooid en koud
6 aug 2020 om 22:05 Tja, wat zal ik zeggen volgende keer maar beter de reviews lezen, weer een bezorgdienst van mijn lijst gehaald jammer