DE GRIEKSE KEUKEN DORDRECHT

DE GRIEKSE KEUKEN DORDRECHT Uw eten, onze zorg!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 945 beoordelingen
11 dec 2019 om 15:11 me reactie is laat maar wat betreft het eten lekker hoor bezorging mooi optijd
10 dec 2019 om 10:46 Eten was heeeeeeel lekker. Smaakt echt GOED mooi op TIJD en gezellig leuke bezorger heb je. Zal zkrs weer herhalen :-) :-) tot snelllllllllllll
9 dec 2019 om 22:23 Erg laat, ruim een uur. En pizza's uit het assortiment halen AUB. Past niet bij de rest, wat overwegend ok is. Helaas de pizza niet. Weg gegooid omdat het echt vies was. Lekker naar de Mac geweest. Eerste en laatste keer pizza.
9 dec 2019 om 12:48 Kierowca bładził a był już pod adresem a co do jedzenia frytki koszmar stare i bez smaku poprostu masakra
8 dec 2019 om 23:11 Heerlijke kipgyros en de patat is ook erg lekker!
8 dec 2019 om 21:12 Niet okay. Bezorging was te laat. Ik heb gebeld maar dan neemt niemand op en mijn eten was koud!!! Dit was de eerste en tevens ook de laatste keer dat ik hier bestel
8 dec 2019 om 21:10 Goed eten
8 dec 2019 om 20:37 Eten was gewoonweg koud, en de lam was meer bot dan vlees, zeker geen 30 euro waard dit, ook de laatste keer dat wij bij dit restaurant besteld hebben.
7 dec 2019 om 22:01 Meer dan anderhalf uur op ons eten gewacht. Na twee keer bellen zouden teruggebeld worden, nooit meer wat gehoord. Eten was niet meer warm toen het afgeleverd werd. Al met al geen fijne ervaring. Zou hier niet snel nog een keer een bestelling plaatsen.
7 dec 2019 om 20:12 Heerlijke kapzone, absolute aanrader. Portie patat is kleiner dan voorheen volgens mij, dat is een beetje jammer
7 dec 2019 om 20:02 Het eten is altijd goed alleen de bezorging duurt gewoon erg lang
6 dec 2019 om 7:58 Top pizza met tonijn Had om 1800 uur besteld voor 1945 ! En de pizza was er netjes voor 20.00 ! Top dus